سندروم متابولیک و کاهش آنتی اکسیدان

مصرف بیش از حد ویتامین C برای بیماران مبتلا به سندروم متابولیک ضروری است.
0 ۰

یک محقق دانشگاه ایالت اورگان می‌گوید: مصرف بیش از حد ویتامین C برای بیماران مبتلا به سندروم متابولیک ضروری است. او تلاش می‌کند تا اختلالات آنتی اکسیدانی و مشکلات مرتبط با سلامتی را متوقف کند.

این خبر، برای 35 درصد از جمعیت بزرگسال ایالت متحده که از این سندروم رنج می‌برند، بسیار مهم است.

مارت ترابر استاد دانشگاه OSU و آوا هلن پاولینگ می‌گویند: با خوردن پنج تا ده وعده در روز و دریافت فیبر، ویتامین C را دریافت کرده و از روده تان محافظت می‌کنید.

بیماری‌های مرتبط با سندروم متابولیک

یک رژیم غذایی با چربی اشباع شده، یک التهاب مزمن در بدن ایجاد می‌کند. این التهاب سبب رشد سندروم متابولیک می‌شود که عامل اصلی ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری چربی کبد و دیابت نوع 2 می‌باشد.

بیماری که در معرض حداقل سه مورد از موارد زیر قرار گرفته است، مبتلا به سندروم متابولیک است:

  • چاقی شکمی
  • فشار خون بالا
  • سطح پایین کلسترول خوب و سطوح بالای تری گلیسیرید

یافته‌های منتشر شده در زیست شناسی Redox نشان می‌دهد که نوع غذایی که منجر به سندروم متابولیک می‌شود، می‌تواند سبب عدم تعادل در میکروبیوم روده شود. اختلال در عملکرد روده‌ای که باعث ایجاد سموم در جریان خون می‌شود، ویتامین C را کاهش می‌دهد.

نقش و منابع ویتامین C و E

آنتی اکسیدان‌ها مثل ویتامین C و E در برابر استرس اکسیداتیو که توسط التهاب و رادیکال‌های آزاد ایجاد می‌شوند، از بدن دفاع می‌کنند.

ترابر گفت:

ویتامین C از ویتامین E محافظت می‌کند. هنگامی که شما دارای پراکسیداسیون چربی هستید، ویتامین E از بین می‌رود و ویتامین C می‌تواند آن را بازسازی کند.

اگر شما ویتامین C نداشته باشید، ویتامین E نیز از بین می‌رود پس پس هر دو آنتی اکسیدان‌ها را از دست می‌دهید.

ویتامین C در سبزیجات تازه و میوه ها یافت می‌شود. منبع ویتامین E شامل بادام، جوانه گندم و دانه‌های مختلف و روغن‌ها است. دستورالعمل‌های غذایی در رژیم فدرال، روزانه 65 تا 90 میلی گرم ویتامین C و 15 میلی گرم ویتامین E را تجویز می‌کنند.

افرادی که سندروم متابولیک دارند، می‌توانند به اندازه افراد بدون سندروم متابولیک، ویتامین C بخورند اما غلظت‌های کمتری از ویتامین C را در پلاسمای خود دارند.

اثرات پراکسیداسیون لیپید

پراکسیداسیون لیپید، تخریب اکسیداتیو اسیدهای چرب غیر اشباع است که سبب آسیب رسیدن به سلول می‌شود. در این فرآیند، رادیکال‌های آزاد سعی می‌کنند با برداشتن الکترون‌های غشای سلولی، خود را تثبیت کنند.

ترابر گفت:

اگر چربی بیش از حد در رژیم غذایی وجود داشته باشد، باعث صدمه به روده می‌شود. پس از آن، دیواره سلول‌های باکتریایی می‌توانند از روده نشت کنند و به داخل گردش خون وارد شوند. نوتروفیل‌ها فراوان ترین سلول‌های سفید خون هستند که بخش مهمی از سیستم ایمنی بدن را تشکیل می‌دهند. نوتروفیل‌ها با اسید هیپوکلرید، باکتری‌ها را از بین می‌برند.

گلبول‌های سفید خون باعث از بین رفتن ویتامین C می‌شوند و بدن، محافظت از خود را از دست می‌دهد.

همراهان گرامی بیولند شما می‌توانید متن مقاله مذکور را از اینجا بخوانید.

منبع:

yon.ir/65wnn

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.